Muškarac uhićen zbog proizvodnje lijeka

admin
0 0
Read Time:55 Second

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije i Odjela kriminalističke policije PU Čapljina, po naredbi Općinskog suda u Čapljini, izvršili su pretres stana u Stocu koji koristi H.R. (1972), piše hercegovina.info.

Tijekom pretresa pronađena je i privremeno oduzeta nepoznata tekućina koja asocira na kanabisovo ulje, suđe koje se koristi u proizvodnji kanabisovog ulja, nekoliko boca sa 96-postotnim alkoholom, mobilni telefon i digitalna vaga.

H.R. je uhićen te je u tijeku kriminalistička obrada. O slučaju je obaviješten nadležni tužitelj.

Inače, kanabisovo ulje koristi se u medicinske svrhe, najčešće za ublažavanje simptoma kroničnih bolova, upalnih stanja, anksioznosti, nesanice, te kao podrška u terapiji određenih bolesti, uključujući rak i epilepsiju.

Kanabisovo ulje je legalizirano u mnogim zemljama, ali pravila variraju. U Sjedinjenim Američkim Državama, medicinska upotreba kanabisa je dozvoljena u većini saveznih država, dok Kanada, Nizozemska i Izrael dopuštaju medicinsku upotrebu uz rekreativnu upotrebu u nekim slučajevima. Europske zemlje poput Njemačke, Italije i Ujedinjenog Kraljevstva dopuštaju medicinsku upotrebu, dok je CBD ulje s niskim sadržajem THC-a legalno u mnogim državama. Australija, Meksiko i Argentina također dozvoljavaju medicinsku upotrebu kanabisovih proizvoda uz nadzor liječnika.

 

hercegovina.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

TRAŽE SE VOLONTERI Za vikend se organizira velika akcija uklanjanja otpada od Konjica do Mostara

Ministarstvo trgovine, turizma i zaštite okoliša Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) uputilo je poziv zainteresiranim volonterima s područja BiH da se u subotu i nedjelju, 19. i 20. listopada, priključe velikoj koordiniranoj akciji čišćenja vodotoka i jezera na području pogođenom poplavama, na potezu od Konjica do Mostara, kako bi se uklonile tone […]

Pretplatite se