KRAJ SURADNJE Danijel Pranjić više nije trener NK GOŠK

admin
0 0
Read Time:38 Second

NK GOŠK Gabela obavijestio je svoje navijače i širu javnost o sporazumnom raskidu ugovora s dosadašnjim trenerom Danijelom Pranjićem.

U objavi, klub je izrazio zahvalnost Pranjiću na njegovom profesionalnom pristupu i predanosti radu s momčadi te mu zaželio puno sreće u daljnjoj trenerskoj karijeri.

“Želimo se zahvaliti Pranjiću na profesionalnom odnosu i posvećenosti koje je pokazao tijekom svog boravka u našem klubu,” navodi se u priopćenju NK GOŠK Gabela. Klub je također izrazio nadu da će Pranjić postići uspjehe u novim profesionalnim izazovima.

Ovaj sporazumni raskid dolazi nakon niza utakmica u kojima je klub tražio bolje rezultate i stabilnost na trenerskoj poziciji.

Sada su pred GOŠK-om novi izazovi, a navijači s nestrpljenjem iščekuju tko će preuzeti vodstvo momčadi i povesti ih kroz nadolazeće utakmice.

 

 

Hercegovina.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Glazbena ikona Marko Perković Thompson danas slavi svoj 57. rođendan

Marko Perković Thompson danas slavi svoj 57. rođendan. Rođen je u Čavoglavama, gdje je odrastao s majkom Marijom i ocem Antom. Njegova majka prisjeća se kako je Marko kao dječak svirao u večernjim satima, usprkos njezinim prigovorima: “Vidjet ćeš, majko, ovo će mi jednog dana biti kruh.” Thompson, koji sa […]

Pretplatite se