Glazbena ikona Marko Perković Thompson danas slavi svoj 57. rođendan

admin
0 0
Read Time:37 Second

Marko Perković Thompson danas slavi svoj 57. rođendan. Rođen je u Čavoglavama, gdje je odrastao s majkom Marijom i ocem Antom. Njegova majka prisjeća se kako je Marko kao dječak svirao u večernjim satima, usprkos njezinim prigovorima: “Vidjet ćeš, majko, ovo će mi jednog dana biti kruh.”

Thompson, koji sa suprugom Sandrom ima petero djece, povukao se iz javnosti otkako je njegov sin Ante Mihael imao ozbiljnih zdravstvenih problema prošle godine. Otkazao je nastupe kako bi bio uz obitelj u ovom teškom razdoblju.

Na njegovoj Facebook stranici objavljena je posebna poruka povodom rođendana, kao i za oporavak sina. Ante je prošle godine bio hospitaliziran zbog zatajenja srca, a obitelj je zadržala privatnost oko situacije, dok obožavatelji neprestano mole za njegov brzi oporavak.

 

Borak.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Određen pritvor maloljetniku koji je ubio policajca u Bosanskoj Krupi

Na jučerašnjem ročištu u Općinskom sudu u Bosanskoj Krupi određen je pritvor maloljetniku koji je počinio ubojstvo jednog i teško ranio drugog policijskog službenika u Policijskoj stanici u Bosanskoj Krupi – potvrđeno je iz Županijskog tužiteljstva u Bihaću. Pritvor, određen na zahtjev Tužiteljstva Unsko-sanske županije, trajat će 30 dana tijekom […]

Pretplatite se