Susret u Jablanici: Potrebna pomoć s viših razina vlasti

admin
0 0
Read Time:45 Second
Premijer Federacije BiH Nermin Nikšić sastao se danas u sjedištu Vlade Federacije BiH u Sarajevu sa načelnikom Općine Jablanica Damirom Šabanovićem. Načelnik Šabanović informirao je premijera Nikšića o trenutnoj situaciji na području Jablanice nakon prirodne katastrofe koja je osim ogromne materijalne štete odnijela i brojne ljudske živote. Nakon okončane sjednice Federalnog stožera civilne zaštite sastanku su se priključili dopremijer i komandant štaba Toni Kraljević i direktor Federalne uprave civilne zaštite Aldin Brašnjić.
Načelnik Šabanović informirao je prisutne o trenutnim prioritetnim mjerama i potrebama na području Općine Jablanica. Zaključeno je da se aktivno nastavljaju započete aktivnosti na sanaciji u kojima će pored lokalne biti potrebna i pomoć viših razina vlasti u Bosni i Hercegovini. Vlada Federacije BiH će stoga u suradnji sa nižim razinama vlasti osigurati potrebnu podršku kako bi se aktivnosti na sanaciji materijalne štete privele kraju u što kraćem roku, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Vlade FBiH.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Policajci presreli pošiljke s 360.000 lažnih €

U međunarodnoj akciji Decoy zaplijenjen je krivotvoreni novac u vrijednosti većoj od 14 milijuna eura, od čega su hrvatska policija i carina otkrile 10 pošiljki s 1803 krivotvorene novčanice eura u različitim apoenima, izvijestilo je Ravnateljstvo policije. Hrvatska policija i carina su tijekom akcije otkrile 256 novčanica u apoenu od […]

Pretplatite se