Počinio samoubojstvo u prostorijama PU Mostar

admin
0 0
Read Time:48 Second

U petak, 2. prosinca, D. R. (1984.) počinio je samoubojstvo vješanjem u prostorijama za zadržavanje Policijske uprave Mostar.

Kako je priopćeno iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije, PU Mostar u petak oko 15 sati obaviješten je da nepoznata muška osoba romske nacionalnosti, u vidno pijanom stanju, uznemirava stanare zvoneći na vrata stanova u Ulici Ante Starčevića.

Na mjesto događaja izašli su djelatnici policije i ispred spomenute zgrade zatekli navedenu osobu.

Isti kod sebe nije imao nikakve dokumente te su ga djelatnici policije doveli u prostorije PU Mostar radi utvrđivanja identiteta.

Ustanovljeno je kako se radi o D.R. (1984.) za kojim je raspisana potraga od Osnovnog suda Trebinje. Osoba je uhićena i, uz sve predviđene mjere i radnje, zadržana u službenim prostorijama.

Oko 19 sati prilikom obilaska prostorija za zadržavanje u kojoj je smješten D.R., uočeno je da je isti počinio samoubojstvo vješanjem.

Dežurni tužitelj, pripadnici OKP PU Mostar i službenici Sektora krim. policije MUP-a HNŽ obavili su očevid.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

U Tomislavgradu u naselju Bokovac pronađen eksploziv

U Bokovcu u Tomislavgradu je danas pronađeno više eksploziva ispred obiteljske kuće Rubić. Pretpostavlja se da se radi o neaktiviranim minama koje se tu nalaze vjerojatno još iz Drugog svjetskog rata. Djelatnici MUP-a Tomislavgrad još uvijek osiguravaju mjesto događaja. Demineri, djelatnici civilne zaštite su obaviješteni, te će uništiti pronađene eksplozive. […]

Pretplatite se