Večeras svečano proglašenje pobjednika izbora “Najpoželjniji Hercegovac neženja”, pratite uživo u programu PRO TV-a

admin
0 0
Read Time:2 Minute, 11 Second

Večeras u Grudama proglašenje pobjednika, treće po redu manifestacije naziva “Najpoželjniji Hercegovac neženja”, koju organizira Udruga “Hercegovka godine” iz Mostara,.

U prelijepom ambijentu Marića Gaj u Grudama s početkom u 20:00 sati održat će se svečano proglašenje pobjednika izbora “Najpoželjniji Hercegovac neženja”.

Hoće li laskava titula “Najpoželjnijeg Hercegovca”, završiti u Stocu, Mostaru, Ljubuškom, Posušju ili Širokom Brijegu, ovisilo je isključivo od vaših glasova.

Ukupno je pristiglo 7075 vaših glasova, od čega je 2.474 glasa putem mail adrese naznačene za glasovanje.

Organizatori su su se pobrinuli za izuzetno bogat i šarolik kulturno zabavni program.

Tako ćemo moći večeras imati prigodu čuti i vidjeti razne izvođače i žanrove.

Nastupiti će osamdesetčetvorogodišnja Dana Petrović sa prijateljicama iz Rakitna, koja će nas kroz pjesmu provesti izvornom melodijom Hercegovine.

Posjetitelji će moći uživati i u nastupu glazbene gošće i poznate kantautorice iz Hrvatske, Zorice Andrijašević Donne.

Svojim učešćem će uveličati manifestaciju i Ivan Ćuže, voditelj etno skupine Sinovi Hercegovine.

Za dašak profinjenosti modernog doba pobrinut će se članica Plesnog kluba Zrinjski iz Mostara, Tereza Ostojić, bit će to koreografija Moderni balet.

Gosti će također imati priliku čuti novu nadu na području glazbe, a ona je Elena Pavlović i dolazi iz Čapljine.

Nakon svečanog proglašenja, gosti će se dužiti na domjenku u Marića Gaj, a za veslu zabavu pobrinut će se virtuoz na harmonici Jure Begić.

Kako je manifestacija zatvorenog tipa i moći će nazočiti samo posjetitelji s pozivnicom, te predstavnici medija koji žele, organizatori su se potrudili da ovaj zanimljiv događaj možete pratiti uživo iz bilo kog kutka svijeta.

Hercegovački portal kao medijski partner projekta imati će izravan prijenos cijele manifestacije, a njihov link će izravno biti dosupan i na FB str. našeg portal, te na FB str. Hercegovka godine.

Manifestaciju će te moći pratiti uživo i putem tv prijemnika, što omogućava medijski sponzor PRO Tv, koji će također izravno imati prijenos i putem svog You Tube kanala Pro Tv.

Voditeljice manifestacije: Daniela Škegro i Matea Jolić.

“Radost nam je što smo uspjeli Bogu hvala i ovu manifestaciju privesti samomu kraju, te bogatim kulturno zabavnim programom prirediti lijepo, veslo i zanimljivo večer, a sve s ciljem promocije naše Hercegovine, te ljudi i običaja ovoga kraja. I ovim putem ćemo se zahvaliti na podršci svima onima koji su nam pomogli da ovu manifestaciju učinimo ovako kvalitetnom i zanimljivom, a to su Vlada HNŽ na čelu sa premijerom Nevenkom Hercegom, načelniku Općine Grude gosp. Grizelju, našem domaćinu Marića Gaj i gosp. Tomi Mariću, Upravi Elektroprivrede, Gagro šport iz Blatnice, svim učesnicima programa, te medijima koji su nas podržali. Večeras će jedna lijepa i vesela slika iz Hercegovine obići svijet”, poručuju organizatori.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Sutra u BiH sunčano, temperature od 13 do 19, na jugu do 22 stupnja

U Bosni i Hercegovini tijekom dana oblačnost se postupno smanjuje. Prijepodne kiša je registrirana u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne. Temperature zraka izmjerene u 14.00 sati: Bjelašnica -3; Ivan-sedlo 6; Sokolac 7; Sarajevo 10; Bugojno i Livno 12; Tuzla i Zenica 14; Gradačac 15; Bihać, Sanski Most, Široki Brijeg […]

Pretplatite se