Milanović: Hrvatska Vlada se trebala snažnije postaviti prema preglasavanju Hrvata u BiH

admin
0 0
Read Time:54 Second

Predsjednik Zoran Milanović izjavio je danas kako se hrvatska vlada trebala ranije snažnije postaviti prema preglasavanju Hrvata u BiH, čime bi se spriječilo da Željko Komšić bude ponovno prevarom izabran za hrvatskog člana Predsjedništva BiH glasovima bošnjačkih birača.

Zamislite da je hrvatska vlada agresivno, ne histerično, rekla da se to tako ne može raditi.Znate gdje bismo sada bili. Komšić više ne bi bio član Predsjedništva. Ne bi se ni kandidirao.Mi bismo to izborili, rekao je Milanović u intervju emitiranom navečer u programu Radio-televizije HercegBosne.

Komšić je na općim izborima početkom listopada u BiH četvrti put izabran glasovima uglavnom Bošnjaka za hrvatskog člana Predsjedništva te zemlje, zbog čega su ga hrvatske stranke okupljene u Hrvatski narodni sabor BiH proglasile nepoželjnom osobomu sredinama u kojima su na vlasti.

“To je nesretno rješenje. Ono izaziva žuč”

Milanović je dodao kako predstavlja “posebnu uvredu” i “bezobrazluk” činjenica da se Komšića nameće Hrvatima kao manje brojnom konstitutivnom narodu, što izaziva probleme te zagađuje hrvatsko-bošnjačke odnose.

To je nesretno rješenje. Ono izaziva žuč.Osjećaj nepravde. Želju za revanšom, naveo je.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

KOD RAVNOG Evo što je ostalo od automobila u kojem su maloljetnici sletjeli u provaliju

U noći s ponedjeljka na utorak dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su nastradala dva maloljetnika, jedan s Ivanice, drugi iz Mokošice. Nalaze se na liječenju u Općoj bolnici Dubrovnik, piše ‘Dubrovački vjesnik’. Dan poslije još su vidljivi tragovi slijetanja, a olupina automobila u kojem su sletjeli u provaliju […]

Pretplatite se