Milodar prikupljen na Paklinama doniran udruzi “Kap Ljubavi”

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second

Na Paklinama , na planini Ljubuši i ove godine služena je sv.Misa za ubijene žitelje Vedašića i Letke.
Sav milodar prikupljen prilikom služenja sv.mise doniran je udruzi “KAP LJUBAVI”.Jučer je fra Hrvoje Miletić predao donaciju za 2023. godinu, u iznosu od 1.300 KM, a danas nam je Jurica Papić , u ime organizacijskog odbora, predao iznos za 2020.godinu, u iznosu od 1.582 KM, te iznos od 2.540 KM , koji je prikupljen 2022.godine.Također, zamoljeni smo napisati da će se iznos prikupljen 2021.godine ostaviti za potrebe održavanja spomen obilježja .
Bez podrške dobrih ljudi, udruga “Kap ljubavi” sigurno ne bi funkcionirala na način na koji funkcionira.Sigurno ne bi mogli pomoći sve ljude koje smo pomogli, bilo građenjem stambenih objekata bilo u hrani ili higijenskim potrepštinama ili bi bilo jako teško nabaviti ortopedska pomagala, koja su na žalost sve više tražena.
Zahvalni smo , na svakoj donaciji, na svakoj podršci.Od srca zahvaljujemo svima Vama, koji sve ove godine s tugom u srcu, ali ponosno posjećujete mjesto mučki ubijenih naših sumještana , te sudjelujete u prikupljanju milodara odnosno donaciji za potrebite o kojima skrbi fra Đoka i “Kap ljubavi.
Mučki ubijeni žitelji Vedašića i Letke neka počivaju u miru Božjem, a nama svima koji živimo ovozemaljski život neka Gospodin udijeli Mir, koji je toliko potreban u ovim teškim vremenima!
Hvala Vam,stoji u Facebook objavi Duhovno humanitarne udruge “Kap Ljubavi”

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Međunarodna speleološka i znanstveno-istraživačka ekspedicija “Ponor Kovači – Izvor Ričine 2023”

Međunarodna speleološka i znanstveno-istraživačka ekspedicija “Ponor Kovači – Izvor Ričine 2023” održat će se od 23. do 27. kolovoza u organizaciji Speleološkog društva “Mijatovi dvori” iz Tomislavgrada. Cilj ovogodišnje ekspedicije, četrnaeste po redu, nastavak je već tradicionalnog istraživanja velikog podzemnog sustava ponor Kovači – izvor Ričina, koji povezuje dva velika […]

Pretplatite se