Poznati se opraštaju od Massima: ‘Potpuno sam u šoku, bio si velik i poseban’

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 47 Second

Odmah nakon što je vijest objavljena na društvenim mrežama počele su pristizati i prve reakcije šokiranih kolega i prijatelja. Među prvima od Massima se oprostio mladi glazbenik Dino Jelusić.

“Massimo… Pa je li to moguće? Prijatelju dragi, počivao u miru. Nikako nismo uspjeli realizirati taj duet koji planiramo već dvije godine, toliko smo vremena proveli na telefonu pričajući o životu i svemu šta dolazi i sad ovo. Potpuno sam u šoku. Da mogu vratiti vrijeme, vratio bi se na početak 11.mj i došao na tvoj veliki koncert u Arenu i otputovao dan kasnije. Bio si velik i poseban. Hvala ti na svoj glazbi, podršci i ljubavi. Voli te Dino”, napisao je Jelusić na svom Facebook profilu.

Shrvan je i Jacques Houdek.

“Dragi prijatelju, predragi kolega Massimo, počivaj u miru Božjem. Večeras ću u Tvojoj Puli pjevati samo za Tebe i Tebi u čast…”, poručio je Jacques.  Tugu nije krio ni voditelj Duško Ćurlić Ćurla. Uz snimku HRT-ove emisije A strana tek je kratko napisao “Amigo” uz emotikon srca.

Posljednje zbogom putem društvenih mreža uputio mu je i Hamed Bangoura, prenosi VL.

“Putuj mirno i zapjevaj nam za Božić, tamo negdje gore, u društvu Olivera, Rajka, Akija, Dine, Kemala …Iskrena sućut obitelji”, napisao je Bangoura.  I kustos Josip Joško Tešija javio se na svom Facebooku.

“Zbogom dragi Massimo..ostaju uspomene…baš zadnja..kad si snimao u Galeriji..divna druženja , pjesma , razgovori..posebnost..Mirno plovi prijatelju u dubine SVEMIRA…

Javio se i Toni Cetinski. “Počivao u miru Massimo. Iskrena sućut obitelji i tvojem malom krugu velikih ljudi”, poručio je Tony.

“Ostali smo bez još jednog glazbenog velikana… Počivao u miru!”, napisao je voditelj Zoran Šprajc.

Od Massima su se oprostili i iz njegove diskografske kuće Aquarius Records.

“Nakon kratke i teške bolesti napustio nas je naš Massimo. Zauvijek ćemo se s radosti i ljubavi sjećati našeg voljenog Maxa zahvalni što smo bili suputnici u njegovoj blistavoj karijeri i iznad svega što smo imali čast poznavati prekrasnog čovjeka i s njim dijelili trenutak u vremenu. Max, hvala ti na glazbi, ljubavi, prijateljstvu, smijehu i čaroliji koja ostaje zauvijek. Čuvati ćemo tvoje cure…”, poručili su iz Aquarius Recordsa.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Na dobro vam došao Badnji dan!

Badnji je dan, posljednji dan došašća i dan uoči Božića, kada mnogi kršćani zapadnoga obreda bdiju u iščekivanju najradosnijeg kršćanskog blagdana, Isusova rođenja. Dan je to bogat običajima, dan zajedništva, koji i ove godine u vjernicima budi nadu i mir. Diljem zemlje u tijeku su posljednje pripreme uoči sutrašnjeg blagdana […]

Pretplatite se