U prometnoj nesreći u Šujici ozlijeđene dvije osobe

admin
0 0
Read Time:41 Second

Mokra cesta, neprilagođena ili neoprezna vožnja lako mogu dovesti do nezgode u prometu, stoga valja vrlo oprezno voziti.

Kako navode na FB stranici Šujiica – Šuica, teška prometna nesreća dogodila se danas na putu od Šujice prema Kupresu, iznad pilane.

Kako je za Tomislavcity izjavio glasnogovornik MUP-a HBŽ-a, pri slijetanju s kolnika vozila marke Renault Clio (12:30) na magistralnoj prometnici Šujica – Kupres, ozlijeđen je vozač (1996.) i suputnik u tom vozilu (1997.), obojica iz Gruda.

Liječnička pomoć pružena im je u Županijskoj bolnici u Livnu.

Na vozilu je pričinjena veća materijalna šteta.

U MUP-u dodaju da je na toj dionici magistralne prometnice u novoj godini bilo više prometnih nezgoda s teže ozlijeđenim osobama i većom materijalnom štetom. Vozače upozoravaju da prilagode vožnju i vrlo oprezno voze, osobito za vrijeme kišnih i hladnijih dana.

Tomislavcity

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Odlične vijesti za one koji se odluče postaviti male solarne elektrane na obiteljske kuće

Bosna i Hercegovina pravi značajnije iskorake prema tome da građani povoljno mogu proizvoditi struju iz vlastitih obnovljivih izvora energije. Podsjećanja radi ovo je za BiH jedan od uvjeta za članstvo u Europskoj uniji. EU je 2021. godine objavila svoj plan za smanjenje emisija stakleničkih plinova za 55 posto do 2030. […]

Pretplatite se