Dalmatino već rasprodao pola dvorane u Mostaru

admin
0 0
Read Time:48 Second

Hrvatska glazbena senzacija- grupa Dalmatino uskoro stiže u Mostar, gdje će 3. ožujka održati svoj prvi koncert u intimnoj dvorani Hrvatskog doma herceg Stjepana Kosače.
„Ulaznice za ovaj koncert puštene su u prodaju prije nekoliko dana i već je rasprodano više od pola dvorane. Dostupne su isključivo na info pultu Mepas Mall-a“, priopćili su organizatori iz agencije PRimera.
S obzirom na njihovu popularnost, veliki interes za ovaj koncert je bio očekivan, tim više jer se radi o dvorani manjeg kapacitete, a u kojoj su koncerti poseban doživljaj.
Inače, Dalmatino nastavljaju niz veličanstvenih live singlova, čije su izvedbe u audio i video varijanti zabilježene na njihovom prvom live CD+DVD izdanju “Live 2022” s jednog od najvažnijih nastupa njihove karijere, onim u splitskoj koncertnoj dvorani Gripe u travnju prošle godine.
Za treći live singl splitskog sastava Dalmatino odabran je njihov svevremenski hit “Dvi sestre blizanke”, čiji je tekst publika s juga u potpunosti preuzela i otpjevala gromoglasno u jednom dahu.

Hercegovina info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Pred nama je prvi pravi vikend za skijanje na Blidinju

Snijeg koji je konačno krajem prošloga tjedna pao, na Blidinju je stvorio uvjete za skijanje. Nakon pripema terena, velika staza na Risovcu je u utorak otvorena, prenosi Hrvatski Medijski Servis. „Nakon skoro mjesec dana zakašnjena, sezona je konačno počela. Počeli smo u nedjelju otvaranjem male staze. Novi snijeg je pao […]

Pretplatite se