Zrinjski traži igrače preko umjetne inteligencije

admin
0 0
Read Time:40 Second

Posljednjih dana na društvenim mrežama može se vidjeti jako puno objava u kojima se ljudi za savjete obraćaju sustavu umjetne inteligencije.

Tako su i iz mostarskog Zrinjskog svoje novo pojačanje odlučili “potražiti” na isti način. Komunikacija je tekla ovako:
“Pozdrav ChatGPT, ovdje HŠK Zrinjski Mostar. Trebamo tvoju pomoć!”

“Zdravo, kako mogu pomoći?”

“Želimo pojačati konkurenciju na lijevom beku. Tražimo igrača sa sljedećim karakteristikama; lijevak, reprezentativac, kapetan u trenutnoj momčadi, prodoran, brz, a i da zna zabiti gol kad treba.”

“Tražim igrača s karakteristikama lijevak, reprezentativac, kapetan u trenutnoj momčadi, prodoran, brz, a i da zna zabiti gol kad treba”, odgovorio je sustav i krenuo listati igrače tih karakteristika na Transfermarktu.

Naravno, riječ je o samo odličnoj najavi iz mostarskog kluba Marsela Ismailgecija koji će danas potpisati za Zrinjski. U svakom slučaju originalno.

hercegovina.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Ramkinja svjetska prvakinja

Svjetski plesni sportski savez nedavno je dodijelio nagradu Ivoni Ćurić, 18-godišnjoj djevojci, Ramkinji podrijetlom, za najbolju plesačicu svijeta. Jedan takav uspjeh djevojke s ramskim korijenima i to na svjetskoj razini zaslužuje pozornost i naše čestitke. Ivonu stoga predstavljamo ramskoj javnosti. Ivona, skromna i samozatajna 18-šnja djevojka, je rođena u Sarajevu, […]

Pretplatite se