Tomislav opet poražen

Domagoj
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

U utakmici 4. kola Prve lige FBiH, koja je u subotu odigrana na gradskom stadionu u Tomislavgradu, ekipa Tomislava poražena je od ekipe Zvijezde iz Gradačca rezultatom 1:0.

Porazu je prethodilo veliki broj promašenih šansi i nedostatak “sportske sreće”. Utakmica je krenula čvrsto s obje strane sve do sredine poluvremena nije bio šansi. U nastavku je Tomislav imao par polušansi preko braće Šiško i Banovića ali, gola nije bilo. Kroz cijelu utakmicu ponovno je zakazala ta završnica. Na poluvrijeme se otišlo bez golova.

U nastavku dobra igra s obje strane uz malo bolju igru Tomislava. Opet je bilo nekoliko prilika preko Šiška, Nenadića i Dumančića u tim situacijama iskazao se danas vrlo dobar gostujući vratar. Kao što je Tomislav imao svoje prilike imala ih je i Zvijezda tu je zaista briljirao vratar Tomislava Puljić.

Pred sam kraj susreta, kako to obično biva kad propustiš veliki broj šansi, Zvijezda je u 89. minuti iz jednog odbijanca došla do prednosti i do 3 boda.

 

 

Iako su igrači Tomislava dali su sve od sebe, nisu uspjeli realizirati svoje šanse i riješiti utakmicu i tako su ponovno ostali bez bodova te tako došli na začelje tablice bez osvojenog ijednog boda u ovoj sezoni.

Sljedeće kolo Tomislav gostuje u Travniku.

 

TC/protv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Hrvatska s Gruzijom u četvrrtfinalu

Hrvatska vaterpolo reprezentacija igrat će s Gruzijom u četvrtfinalu Europskog prenstva u utorak s početkom od 20.30 sati u splitskoj Spaladium Areni. Gruzijci su u dvoboju osmine finala nadjačali NIzozemsku s 12-8 (2-3, 5-1,2-2, 3-2), te izborili dvoboj s Barakudama. Iskusni Gruzijci su izgubili prvu četvrtinu od poletnih Nizozemaca (2-3), […]

Pretplatite se