Mostar: Bomba na igralištu škole

admin
0 0
Read Time:43 Second


Neeksplodirano ubojito sredstvo je pronađeno u dvorištu Srednje medicinske škole sestara milosrdnica u Mostaru, zbog čega nastava jutros nije počela prema planiranom rasporedu. Kako Bljesak.info saznaje s terena, u dvorištu škole nalazi se neeksplodirana bomba. Prema prvim informacijama, riječ je o ručnoj bombi.
Bombu je kako je rečeno uočio domar i alarmirao policiju. Kako smo već pisali, nastava u ovoj srednjoj školi odgođena je do daljnjeg. Od ranih jutarnjih sati policija sprječava učenicima i djelatnicima ulazak u krug škole, zbog njihove sigurnosti. MUP HNŽ-a je kako su nam rekli obavijestio Operativni centar Civilne zaštite, a na terenu je i službenik za KDZ pregled, koji će utvrditi mogu li ovu eksplozivnu napravu ukloniti bez opasnoti, ili će se morati pristupiti uništenju na licu mjesta. Kontaktirali smo i dežurnog tužitelja Tužiteljstva HNŽ-a, no nismo ga uspjeli dobiti do zaključenja teksta.

Bljesak.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Izložba i promocija knjige “Pred križem” na Masnoj Luci

Otvaranje izložbe Karin Grenc i promocija knjige fra Josipa Vlašića održat će se u nedjelju 12.ožujka u Franjevačkoj kući molitve i crkvi sv. Ilije u Masnoj Luci u 11 sati. Izložba i knjiga nose isto ime: Pred križem. Karin i fra Josip razmatrali su otajstvo Kristovog križa svatko na svoj […]

Pretplatite se