U BiH danas i sutra sunčano vrijeme, za vikend promjenjivo sa kišom

admin
0 0
Read Time:50 Second

Danas će u Bosni i Hercegovini biti pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab južnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 17 i 23 stupnja.

Sutra pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 8, na jugu do 11, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 18 i 24 stupnja. Jače naoblačenje sa zapada očekuje se tijekom noći na subotu.

U subotu u Bosni pretežno oblačno vrijeme sa kišom i pljuskovima. U Hercegovini sunčanije uz umjerenu oblačnost. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 10, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 20 stupnjeva.

U nedjelju Bosnu i Hercegovinu očekuje sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost. Jače naoblačenje očekuje se tijekom noći na ponedjeljak. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 5, na jugu zemlje do 8, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 19 stupnjeva.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Mapa Europe koja prikazuje konzumaciju mesa po državama, podaci za BiH mogli bi vas iznenaditi

Web stranica Landgeist Map objavila je zanimljivu mapu Europe koja prikazuje podatke o konzumaciji mesa prema državama. Ono što su istakli je da ovi podaci ne podrazumijevaju ribu i morske plodove kao meso, te da su to obuhvatili u drugom istraživanju. Podatak koji bi vas mogao iznenaditi kada je riječ […]

Pretplatite se