Na Buškom jezeru ulovljeni somovi duži od 2 metra

admin
0 0
Read Time:36 Second

Današnji dan na Buškom jezeru bio je prava uvertira za nadolazeći Spin kup.

S onim što je danas pokazalo Buško jezero, ne bi se posramile ni najveće svjetske ribolovne destinacije. Potpuno neočekivano, redom su padali rekordi Buškog jezera (par somova preko 200 cm), s najvećim od 225 cm, nakon više od sat vremena borbe. Pored toga bilo je i par odličnih drilova s mrcinama koje se jednostavno nisu zaustavljale i na kraju ispravljale kuke.

Sve su ribe dokumentirane i vraćene natrag, ali zbog zaštite lokacije i ribljeg fonda, video kompilacije ćemo objaviti naknadno kada budemo sigurni da su somovi napustili navedenu lokaciju jer ubrzo bi trebao započeti i mrijest na Buškom jezeru, navode iz Ekološke udruge sportskih ribolovaca Buško jezero.

Tomislavcity.com

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Tomislavgrad: Javni poziv za podnošenje zahtjeva za subvencioniranje proljetne sjetve

Općinski načelnik objavljuje Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu sredstava iz Proračuna općine Tomislavgrad za subvencioniranje troškova nabavke sjemena za proljetnu sjetvu na području općine Tomislavgrad za 2023. godinu. Pravo na subvenciju proljetne sjetve imaju poljoprivredna gospodarstva koja se bave proizvodnjom ratarskih i povrtlarskih kultura na području općine Tomislavgrad […]

Pretplatite se