Gvardiol neće igrati sljedeću utakmicu?

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

Utakmica koju Manchester City ove srijede od 21 sat igra protiv praške Sparte u Ligi prvaka dolazi u idealno vrijeme za Pepa Guardiolu i njegov stroj. Nakon teških zadaća i dramatičnih završnica poput one u zadnjem prvenstvenom kolu protiv Wolverhamptona, sada slijedi naoko malo lakši protivnik. A Guardiola je na današnjoj službenoj press-konferenciji uoči utakmice dao naznačiti da će odmoriti neke od svojih udarnih vedeta.

Tako je primjerice jednom rečenicom najavio da od prve minute u europskom dvoboju vjerojatno neće nastupiti Joško Gvardiol. Hrvatski reprezentativac i najskuplje plaćeni obrambeni igrač na svijetu mogao bi dobiti blagu poštedu, iako igra u fantastičnoj formi. Njegov pogodak protiv Wolvesa slabijom nogom u suprotne rašlje i daje je viralan, a u zadnje četiri utakmice zabio je dva pogotka i bio neprelazan u zadnjoj liniji.

Ove sezone u osam utakmica odigrao je svih 90 minuta, a startao je na šest od zadnjih sedam utakmica. Gvardiol je zaista nezamjenjiv, ali njegov trener vjerojatno ima pravo kada govori da u tom ritmu neće izdržati ludi tempo sezone.

“Joško ne može igrati sve utakmice, svaka tri dana. Zato nam treba Nathan (Ake), u protivnom nećemo moći biti konkurentni do kraja sezone. Najvažnija stvar je imati spremne i zdrave igrače”, rekao je Guardiola na konferenciji za medije uoči Cityjeve utakmice sa Spartom Prag u Ligi prvaka.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

PARLAMENT FBiH USVOJIO: Nedjelja i praznici neradni za trgovce

Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH usvojio je u srijedu navečer Prijedlog Zakona o unutarnjoj trgovini, čija je jedna od najznačajnijih odredbi da nedjelja i praznici moraju biti neradni dani za radnike u trgovini. Zakon je usvojen sa 69 glasova za, dva glasa protiv i 16 suzdržanih glasova. Da bi ovaj […]

Pretplatite se