Javni uvid u zahtjev za prethodnu procjenu utjecaja na okoliš planiranog projekta izgradnje dalekovoda

admin
0 0
Read Time:49 Second

Gospodarsko društvo IMRES SMART GREENENERGY d.o.o. dostavilo je Federalnom ministarstvu okoliša i turizma zahtjev za prethodnu procjenu utjecaja na okoliš za projekt izgradnje dalekovoda 2x 220kV od mjesta VP “Široka Draga” u Livnu do mjesta priključka na dalekovod JP Elektroprijenos BiH u Posušju ukupne dužine cca 46 km.

Federalno ministarstvo okoliša i turizma stavlja na javni uvid predmetni Zahtjev za prethodnu procjenu utjecaja na okoliš i poziva zainteresiranu javnost da se uključi u postupak ocjene prihvatljivosti planiranog zahvata na okoliš, odnosno dostavi primjedbe i prijedloge u vezi planiranog projekta izgradnje dalekovoda.

Kompletna dokumentacija dostupna je na uvid u prostorijama Federalnog ministarstva okoliša i turizma – Sektor za okolišne dozvole i na web stranici Ministarstva https://www.fmoit.gov.ba/bs/okolisne-dozvole/javne-rasprave-i-javni-uvidi/javni-uvid-u-zahtjev-za-prethodnu-procjenu-uticaja-na-okolis-investitora-imres-smart-greenenergy-d-o-o-livno-projekat-izgradnje-dalekovoda-2x-220-kv-od-mjesta-vp-siroka-draga-u-livnu-do-mjesta-prikljucka-n.

Općina Tomislavgrad

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Evo kad bi se učenici mogli vratiti u zgradu širokobriješke Gimnazije

”Iskreno se nadamo da ćemo do rujna 2025. godine Gimnaziju osposobiti za održavanje nastave”, izjavio je predsjednik Vlade ŽZH Predrag Čović na 12. sjednici Skupštine ŽZH odgovarajući na pitanje zastupnice Marije Lovrić. Smatra da bi se cijeli proces trebao odvijati brže nego do sada te da se uskoro očekuje raspisivanje […]

Pretplatite se