U zasluženu mirovinu otišao prvi neumski vatrogasac

admin
0 0
Read Time:47 Second

U zasluženu mirovinu jučer je ispraćen prvi neumski vatrogasac Mato Sentić. Prigodnom oproštajnom zabavom Mati su sretne umirovljeničke dane poželjeli njegove kolege vatrogasci, članovi PVP Neum, a zabavi su se pridružili brojni gosti i prijatelji, piše portal Bljesak.info.

Među njima je bio Dragan Jurković, načelnik Općine Neum, Marko Topalović ispred Općinske službe za civilnu zaštitu Neum, Ante Džono zapovjednik PVP Neum i mnogi drugi.

Na oproštaju Mato je na dar dobio sat i bocu viskija, a zabava je uz glazbu i bogatu trpezu trajala do iza pola noći.

Foto: Bljesak.info

Mato je kao vatrogasac u Neumu radio od 2011. godine, a od 2012. je postao profesionalni vatrogasac.

U mirovinu je otišao sa 40 godina radnog staža i navršenih 62 godine života zahvaljujući beneficiranom radnom stažu kao vatrogasac.

Rekao je kako će u mirovini vrijeme provoditi u druženju sa obitelji i dragim ljudima, a nastojat će više vremena posvetiti i svome hobiju, radioamaterizmu.

 

 

Čapljinski portal

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

UEFA oduzela San Siru domaćinstvo finale Lige prvaka

Finalna utakmica nogometne Lige prvaka neće se 2027. godine održati na milanskom San Siru kako je prvotno planirano, službeno je objavila Europska nogometna organizacija (UEFA). Nakon sastanka Izvršnog odbora UEFA-e u Pragu tako su odlučili čelnici europske krovne nogometne organizacije, a uslijed toga jer grad Milano nije mogao dati jamstvo […]

Pretplatite se