Prvi glas Duvna uživo na PRO TV-u, prijave traju do kraja tjedna

admin
0 0
Read Time:52 Second

Prvi glas Duvna tradicionalna glazbena manifestacij bit će 12. i 13. travnja u 19 sati u kinodvorani Kulturno informativnog centra u Tomislavgradu.

Prvu večer pobjednika će birati stručni žiri u sastavu: prof. klavira Zrinka Lukač i članovi grupe Dalmatino, Zdravko Sunara, Ivo Jagnjić, Monika Grubišić Čabo i Kristina Pačar.

Drugu večer pobjednika bira publika.U izravnom prijenosu na Radio Tomislavgradu slušatelji će moći glasovati za svoje favorite putem radijskog telefona. Drugu večer izravno će prenositi i PRO TV na tv kanalu i na svom YouTube kanalu.

Sve pobjednike očekuju vrijedne nagrade!

Prijave su još uvijek otvorene, a zaiteresirani kandidati mogu se prijaviti još ovaj tjedan putem e-maila: kictg.prijave@gmail.com, pozivom na broj 034/352-033 ili osobno u prostorijama KIC-a.

Jedini uvjet je da su kandidati s područja općine Tomislavgrad ili su podrijetlom iz općine Tomislavgrad.

Organizatori ove glazbene manifestacije su Kulturno-informativni centar Tomislavgrad i Radio Tomislavgrad pod pokroviteljstvom Općine Tomislavgrad.

Ulaznice se mogu kupiti u KIC-u, trgovini FILIP i knjižari ANIV po cijeni od 10 KM za

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

VIDEO: Održana izborna skupština Udruge poginulih i nestalih hrvatskih branitelja

Na Izbornu skupština Udruge obitelji poginulih i nestalih branitelja općine Tomislavgrad došlao je samo 12 članova, iako je poslano 60 pozivnica. Nije izabrano novo vodstva Udruge , Predsjednik, te Nadzorni i Upravni odbori Udruge. O čemu se još govorilo i burno raspravljalo pogledajte u našem prilogu.

Pretplatite se