Toma Čuić mladi igrač Tomislava pozvan u reprezentaciju BiH

admin
0 0
Read Time:44 Second

HNK Tomislav objavio je na svom Fecbook profilu kako je njihov mladi igrač Toma Čuić pozvan u pionirsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine koja će putovati u Češku i odigrati dvije utakmice s češkom reprezentacijom istoga uzrasta.

Veliko je to priznanje za HNK Tomislav, za njegov omladinski pogon, ali posebno za Tomu Čuića za kojega će ovo biti jedno sasvim novo iskustvo. Trener pionirske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Čedomir Ćulum pozvao je najbolje mlade igrače iz klubova kao što su: beogradski Partizan, Zrinjski, Široki Brijeg, Sarajevo, Borac i mnogi drugi.

Naime, Toma Čuić je mlađi brat javnosti poznatih nogometša Marija i Filip Čuića koji trenutno igraju za NK Radomlje u Sloveniji. Filip također igra i za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a Mario je igrao u mlađim selekcijama hrvatske reprezentacije. Zanimljivo je spomenuti da Toma ima još jednog mlađeg brata Davida koji igra u Tomislavu.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Memorijalni uspon na Prokos

Memorijalni uspon na Prokos, na Vran-planini, u spomen na hrvatske branitelje (četiri pripadnika Antiterorističke jedinice Lučko i jednog pripadnika Vojne policije HVO-a), koji su na ovome mjestu stradali u velikoj snježnoj oluji 30. ožujka 1995. godine, bit će održan u subotu, 1. travnja 2023. Okupljanje sudionika je u 9:30 sati […]

Pretplatite se