Memorijalni uspon na Prokos

admin
0 0
Read Time:45 Second

Memorijalni uspon na Prokos, na Vran-planini, u spomen na hrvatske branitelje (četiri pripadnika Antiterorističke jedinice Lučko i jednog pripadnika Vojne policije HVO-a), koji su na ovome mjestu stradali u velikoj snježnoj oluji 30. ožujka 1995. godine, bit će održan u subotu, 1. travnja 2023.
Okupljanje sudionika je u 9:30 sati kod groblja u Lipi, a polazak u 10:00 sati kroz šumu, preko Štrbine.
U 13:00 sati je polaganje vijenaca, paljenje svijeća te molitva kod spomen-obilježja koju će predvoditi gvardijan franjevačkoga samostana u Tomislavgradu fra Bože Milić.
U slučaju lošeg vremena pohod se ne otkazuje. Hrana i piće iz ruksaka.

Pozivamo sve ljude dobre volje da se pridruže ovome memorijalu i tako čuvaju uspomenu i sjećanje na stradale hrvatske branitelje. Naše kamere pratit će sudionike na usponu, što smo zabilježili moći ćete pogledati u programu PRO TV-a u nedjelju u 20:00 sati.

PD Orlova stina

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Pogledajte nove cijene goriva

Na benzinskim crpkama u Hercegovini došlo je do promjena u cijenama goriva. Federalno ministarstvo trgovine je 2019. godine predstavilo mobilnu aplikaciju FMT FBiH oil infopreko koje možete pratiti najnovije informacije o cijenama goriva na svim benzinskim crpkama u FBiH. Portal Jabuka.tv pomoću navedene aplikacije iznosi podatke o najjeftinijim cijenama goriva […]

Pretplatite se