Milatović: Ovo je pobjeda pomirenja, više nas neće dijeliti

admin
0 0
Read Time:56 Second

Crna Gora je napravila odlučan korak naprijed i rekla presudno zbogom prevaziđenom režimu Mila Đukanovića. Napravila je Crna Gora korak naprijed ka europskoj, ljepšoj, pravednijoj Crnoj Gori – rekao je Milatović.

Ovo je noć koju smo čekali više od 30 godina i neka nam je sretna pobjeda svih nas, poručio je novoizabrani predsjednik Crne Gore Jakov Milatović.
Ekonomija, vladavina prava i europske intergracije su, kako je istakao, prioritet Crne Gore, prenosi RTCG.
– Ovo je pobjeda pomirenja, pobjeda svih nas. Crna Gora je napravila odlučan korak naprijed i rekla presudno zbogom prevaziđenom režimu Mila Đukanovića. Napravila je Crna Gora korak naprijed ka europskoj, ljepšoj, pravednijoj Crnoj Gori – rekao je Milatović.

Zahvalio se građanima na podršci.
– Snažno zakoračujemo u budućnost, ovo je povijesni dan. Sve pozivam da dostojanstveno slave, onako kakva je bila ova pobjeda. Pobjeda nove, demokratske Crne Gore – rekao je Milatović.
Bit će, kako kaže, predsjednik svih građana.
– Nikada nas više neće dijeliti, siromašiti, i zarobljavati državu kriminalom i korupcijom – istaknuo je Milatović.
Poručio je i kako će za svog mandata uvesti Crnu Goru u Europsku uniju, ali i održavati dobre odnose sa zemljama zapadnog Balkana.

Fena.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Gimnazija Marka Marulića sudjelovala u projektu američkoga veleposlanstva u BiH

U listopadu prošle godine odlučili smo sudjelovati u projektu američkoga veleposlanstva u BiH pod nazivom OneBookOne BiH. Nakon što smo od njih dobili knjigu autorice Sandre Cisneros Kuća u ulici Mango, uslijedile su aktivnosti vezane za istu. Učenici trećih razreda koji su engleski jezik uzeli kao izborni predmet počeli su čitati […]

Pretplatite se