Načelnik Tomislavgrada upriličio prijem za novu miss Hrvatske

admin
0 0
Read Time:30 Second

Općinski načelnik Ivan Buntić danas je u svome uredu upriličio prijem za Tomislavu Dukić, našu sugrađanku koja je kao Miss hrvatske dijaspore sudjelovala na izboru za Miss Hrvatske 2023. te ponijela laskavu titulu najljepše Hrvatice.

Uz čestitke na postignutom uspjehu i zahvalu na promociji našega Tomislavgrada, načelnik je aktualnoj miss Hrvatske uručio i prigodne darove, repliku naušnica iz Mandina Sela iz 19. stoljeća te duvanjski ranokršćanski križ s likom slavuja iz Korita.

Našoj Tomislavi poželjeli smo puno sreće u privatnom i poslovnom životu te iskazali podršku Općine Tomislavgrad u svim budućim aktivnostima povodom priprema za izbor za Miss svijeta.

Općina Tomislavgrad

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Nadbiskup Vukšić: Dijalog je jedini način za rješavanje problema

Mons. dr. Tomo Vukšić, nadbiskup metropolit vrhbosanski i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u Bosni i Hercegovini održao je u četvrtak predavanje na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Crkva je zajednica poslana da komunicira. Njezina komunikacija proizlazi iz Isusove zapovijedi da njegovi učenici idu po svemu svijetu i da propovijedaju svim […]

Pretplatite se