POTPISAN MEMORANDUM O SURADNJI IZMEĐU DOMA ZDRAVLJA TOMISLAVGRAD I CCI

admin
0 0
Read Time:42 Second

U Domu zdravlja Tomislavgrad održano je potpisivanje Memoranduma o suradnji za uvođenje transparentnih listi čekanja pacijenata s ciljem poboljšanja zdravstvene usluge i prava na zdravlje te poboljšanja pristupa zdravstvenim uslugama, a potpisan je između Centra civilnih inicijativa i Doma zdravlja Tomislavgrad.

Memorandum je usmjeren na provođenje zajedničkih aktivnosti  zbog poboljšanja sustava elektronskih listi listi za čekanje pacijenata.

Elektronske liste čekanja osiguravaju pacijentima kvalitetniji pristup informacijama, a zdravstvenim djelatnicima olakšava rad, poboljšava efikasnost te nudi jednostavniju komunikaciju s pacijentima.

Na taj način sustav je u najvećoj mogućoj mjeri oslobođen mogućnosti utjecaja pojedinaca što dovodi do smanjenja mogućnosti za koruptivne radnje prilikom zakazivanja termina  pacijenata u zdravstvenoj ustanovi.

Dom zdravlja Tomislavgrad gleda na ovu suradnju kao jedan benefit upućen pacijentima te da će informiranost i smanjene liste čekanja pomoći u daljnjem radu. Više u prilogu:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

31 GODINA OD STRAVIČNOG ZLOČINA U DUSINI

31 godina je prošla od zločina nad Hrvatima u Dusini. Stotinjak ljudi okupilo se na polaganju vijenaca i svetoj Misi za ubijene. 26.siječnja 1993. godine svirepo je ubijeno 10 ljudi, 9 Hrvata i 1 Srbin. Ubijeni su u akciji 7. Muslimanske brigade trećeg korpusa Armije BiH. Po zapovjednoj odgovornosti za […]

Pretplatite se