Kakvo nas vrijeme očekuje za uskrsne blagdane

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 17 Second

Federalni hidrometeorološki zavod Bosne i Hercegovine uz vremensku prognozu objavio je i upozorenje za niske temperature koje važe za ekstremne u ovo doba godine.

Kako je navedeno na stranici, upozorenje se posebno odnosi na ugroženu populaciju kod kojih su mogući zdravstveni rizici. Riječ je o starijim i izuzetno mladim osobama.

Žuti meteoalarm izdan je za gotovo cijelo područje BiH osim za krajnji jug zemlje.

Kada je riječ o vremenu danas, u Bosni će biti pretežno oblačno uz djelimično razvedravanje poslije podne. U Hercegovini pretežno sunčano. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura zraka od minus četiri do dva, a dnevna od četiri do 10, na jugu do 14 stepeni Celzija.

U petak se očekuje pretežno sunčano vrijeme, uz umjeren porast naoblake poslije podne. Vjetar slab, veći dio dana, zapadni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura zraka od minus tri do tri, a dnevna od osam do 14, na jugu do 16 stupnjeva.

Za subotu meteorolozi u Bosni najavljuju pretežno oblačno, a u Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tijekom dana lokalno je moguća slaba kiša. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka od minus jedan do četiri, a dnevna od osam do 14, na jugu do 16 stupnjeva.

U nedjelju pretežno oblačno vrijeme. Prijepodne lokalno slaba kiša je moguća u Hercegovini. Poslije podne i tokom noći kiša u većem dijelu naše zemlje. Na planinama se očekuje snijeg. Vjetar slab sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od nule do petog stupnjeva, na jugu do osam, a dnevna od osam do 12, na jugu do 17 stupnjeva Celzijevih.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

VIDEO: Slavlje Realovaca, Modrićev show u svlačionici

Nogometaši Real Madrida izborili su plasman u finale španjolskog Kupa kralja nakon što su u uzvratnom susretu polufinala na Camp Nouu deklasirali Barcelonu s 4:0 i tako nadoknadili domaći poraz 0:1. Everyone loves Modrić, even if they say they don’t. pic.twitter.com/uEwk7LZInA — Madrid Universal (@MadridUniversal) April 5, 2023 Luka Modrić […]

Pretplatite se