Zrinjski večeras kod Alkmaara

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 20 Second

MOSTAR, 30. studenoga – U okviru petog kola Uefine Konferencijske lige Zrinjski večeras gostuje u Nizozemskoj kod AZ Alkmaara.

U prvom kolu, prije nešto više od dva mjeseca, Zrinjski je u Mostaru protiv istog protivnika napravio senzacionalan povratak i zaostatak od 3:0 na poluvremenu pretvorio u pobjedu 4:3.

U međuvremenu Zrinjski se razišao s trenerom Krunoslavom Rendulićem pa će Plemiće ovoga puta u ulozi glavnog trenera voditi Mario Ivanković.

Novi trener Zrinjskog istaknuo je kako će njegova momčad odigrati utakmicu bez ikakvog pritiska, ali smatra kako motiva neće nedostajati.

– Idemo rasterećeni gore, no to nije razlog da ne odigramo dobru utakmicu. Drugo poluvrijeme u Mostaru nam je pokazalo da trebamo biti goropadni, vjerovati u sebe, pa što nam to donese. Normalno da su oni jači i kvalitetniji, ali ako mi budemo pravi, ako odigramo što možemo, energetski, taktički i tehnički, mislim da možemo napraviti dobar rezultat – istaknuo je Ivanković.

Zrinjski u posljednje vrijeme muku muči s ozljedama, posebice u zadnjoj liniji, a dodatni udarac Mostarcima bit će izostanak Kerima Memije.

– Memija je otpao zbog bolesti, Čanađija i Sabljić su s nama, ali je pitanje hoće li moći „dati ruke“. Ali ima nas, izaći će igrači na teren svjesni da je ovo pravi izlog u Europi i da moraju odigrati za sebe, ali iza klub i navijače – dodao je Ivanković.

Susret između Alkmaara i Zrinjskog igra se od 18:45 sati.

Na ljestvici skupine E dva kola prije kraja prva dva mjesta koja vode u knockout fazu Konferencijske lige drže Legia i Aston Villa sa po 9 osvojenih bodova. AZ i Zrinjski imaju po 3.

FENA

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

U Federaciji BiH u listopadu više od 120 tisuća turista, najviše noćili Hrvati

U strukturi noćenja stranih turista najviše noćenja u listopadu ostvarili su turisti iz: Hrvatske (12,2 posto), Turske (10,5 posto), Slovenije (8,3 posto), Njemačke (5,9 posto) i Sjedinjenih Američkih Država (5,5 posto). Ukupan broj dolazaka turista u Federaciji BiH u listopadu 2023. godine iznosio je 120.316 što je za 21,4 posto […]

Pretplatite se