SRETAN DAN UČITELJA

admin
0 0
Read Time:58 Second

Svake godine 5. listopada obilježava se kao svjetski Dan učitelja. Na ovaj dan imamo priliku da se zahvalimo svim ovim predanim stručnjacima i prepoznamo njihov neizmjerni doprinos društvu.

Obrazovanje je temelj društva, a učitelji su tihi heroji koji oblikuju budućnost generacija. Ključna uloga u razvoju i obrazovanju djece i mladih pripada upravo učiteljima. Oni svojim učenicima nisu samo prenositelji znanja nego podrška i inspiracija.

Njihov utjecaj je i van učionica jer upravo oni oblikuju buduće lidere, umjetnike, znanstvenike i građane.

Svjetski dan učitelja je prilika da se svim učiteljima zahvali na njihovom posvećenom radu i pozivu. Jer biti učitelj nije samo posao nego je  i poziv. Poziv za stub društva kojem se postavljaju temelji dobrog znanja, ponašanja i kvalitetnog života.

Sva djeca iz školskih klupa nauče kako se nositi sa uspjehom i neuspjehom, kako biti umjetnik, lider, znanstvenik te kako kročiti u svijet odraslih. I upravo u tome ključnu ulogu imaju učitelji.

Svrha svjetskog Dana učitelja jest promicati i slaviti važnost učitelja u društvu, te ukazati na izazove sa kojima se suočavaju. Ovaj dan je dan kada im možemo reći „HVALA“ za sve što su učinila za nas i našu zajednicu.

Zerina Bukvić Zajmović

PROTV

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

MEĐUNARODNI MJESEC BORBE PROTIV RAKA DOJKE POSJETA UDRUZI "BISTRICA"

Listopad je mjesec posvećen borbi protiv karcinoma dojke. To je mjesec u kojem se glasnije i češće razgovara o problemima koje nosi ova bolest među ženskom populacijom. Ekipa PROTV posjetila je Udrugu Bistrica u Livnu i razgovarala sa predsjednicom Slavicom Gotovac koja nam je ukazala na problem u Županijskoj bolnici […]

Pretplatite se