ZLOUPOTREBA POLOŽAJA: Prevario šest osoba i pribavio korist od 668.199 KM

admin
0 0
Read Time:37 Second

Policija sumnjiči M. P. iz Prijedora da je kao odgovorna osoba banke, odnosno direktor poslovnice banke u Prijedoru oštetio šest osoba iz Prijedora i pribavio korist od 668.199 KM.

Naime, službenici Policijske uprave Prijedor su jučer uhitili M. P. iz Prijedora zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kaznena djela prevara, zloupotreba povjerenja, utaja, zloupotreba položaja odgovorne osobe i zloupotreba službenog položaja ili ovlaštenja.

“Osumnjičeni se tereti da je u razdoblju od 2021. do 2023. godine u svojstvu odgovorne osobe poslovne jedinice banke u Prijedoru izvršenjem kaznenih djela oštetio šest osoba iz Prijedora i pribavio protupravnu imovinsku korist u ukupnom iznosu od 668.199,15 KM. Pod nadzorom postupajućeg tužitelja Okružnog javnog tužiteljstva Prijedor, u tijeku je kriminalistička obrada”, navode iz policije.

 

Hercegovina.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Mostar: Novi zatvor biti će završen krajem 2025. godine

Drugog dana radne posjete predstavnici Ministarstva pravosuđa i uprave Republike Hrvatske posjetili su Centar sudske policije u Hercegovačko-neretvanskoj županiji sa sjedištem u Županijskom sudu u Mostaru, te Kazneno popravnom zavodu poluotvorenog tipa u Mostaru. Time je prikazana suradnja Sudske policije i Zatvorske policije – straže u poslovima primopredaje osoba lišenih […]

Pretplatite se