HRT objavio tko će komentirati Svjetsko prvenstvo, vraćaju se i neka poznata lica

Domagoj
0 0
Read Time:1 Minute, 57 Second

Emisije će biti od jutra i oni koji vole nogomet bit će zadovoljni, dan će im biti ispunjen, rekao je urednik Marko Šapit i otkrio da će SP pratiti kao Olimpijske igre

Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru počinje 20. studenoga utakmicom domaćina i Ekvadora, a završit će tjedan dana prije Božića finalnom utakmicom na stadionu Lusail. Sve utakmice prenosi Hrvatska radiotelevizija koja je otkrila detalje oko praćenja Mundijala.

 

 

– Ovo Svjetsko prvenstvo radimo po nekom principu kako se inače rade Olimpijske igre jer Igre su u jednom gradu, a ovo je praktički grad-država. To nam je dosta olakšalo posao, udaljenosti su nevjerojatno male te bez ikakvih problema stignete pogledati sve četiri utakmice – rekao je Marko Šapit, urednik programskog odjela sport HTV-a.

Utakmice prva dva kola grupne faze igraju se od 11, 14, 17 i 20 sati po srednjoeuropskom vremenu, treće kolo od 16 i 20 sati (istovremeno dvije utakmice iz iste skupine), a nokaut-faza u istom terminu.

– Pratimo sve, ako počinje utakmica u 11, to znači i da su naše emisije od samog jutra. Oni koji vole nogomet bit će zadovoljni, bit će im ispunjen dan na sve načine. Završit ćemo s 200 sati programa – rekao je Šapit u emisiji Dobro jutro, Hrvatska.

 

 

Komentatori SP-a bit će Stjepan Balog, ujedno i urednik studijske emisije, potom Viki Ivanović, Robert Jelečević i Luka Petrinec s HTV-a i Dameo Ramić Kovačić s Hrvatskog radija. Emisiju će voditi Ivan Dorian Molnar i Robert Ferlin, a gosti stalni suradnici Anton Samovojska, Tomislav Ivković i Mario Carević uz nove angažmane: Nenad Bjelica, Joško Jeličić, Zoran Zekić i Tomislav Stipić.

Prijenosi svih utakmica bit će na drugom programu HTV-a i Hrvatskog radija, kao i na besplatnoj platformi HRTi, gdje će se na posebnom kanalu emitirati i utakmice trećeg kola po skupinama koje se budu igrale u istom terminu.

Urednik programskog odjela sport na Hrvatskom radiju Davor Lulić najavio je da u Katar putuju trojica kolega i da će na prvom programu utakmice pratiti kroz informativne emisije, a na drugom imati polusatne emisije od 10, 16 i 22.30.

– Drugi program Hrvatskog radija kreće u 6 sati uoči te naše prve utakmice u 11 sati, to je naš prime time. Kreće zabavni program, druga utakmica je već advent, bogat program, razni gosti i emisija sat vremena ranije – rekao je Lulić.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

'Vrijeđanje iz dana u dan': Izetbegović odgovorio Milanoviću

Priopćenje Udruženja “Majke Srebrenice” u kojem su reagirale na Milanovićevo negiranje genocida nisam pisao ja, niti bilo tko iz SDA, ali bih svaku riječ iz tog priopćenja potpisao, izjavio je predsjednik Stranke demokratske akcije Bakir Izetbegović, reagirajući na tvrdnju predsjednika Republike Hrvatske da je “priopćenje pisao Bakir Izetbegović”. Vrijeđanje iz […]

Pretplatite se