Bira se najbolji mladi vozač u BiH

admin
0 0
Read Time:44 Second


Foto: Pixabay.com

Bosanskohercegovački auto-moto klub (BIHAMK) po drugi put organizira državno natjecanje „Najbolji mladi vozač“ u Bosni i Hercegovini.
Natjecanje za najboljeg mladog vozača, pored ukazivanja na značaj sigurnog ponašanja u prometu, ima za cilj i testiranje njihovih vještina u oblastima prometnih pravila, prve pomoći, sigurnosti na cestama i tehničkih aspekata vozila.

Ukoliko mislite da ste baš Vi „Najbolji mladi vozač“ u Bosni i Hercegovini i želite sudjelovati, prvi korak je sudjelovanje u prvom krugu kvalifikacijskog teoretskog natjecanja kojem možete pristupiti OVDJE u periodu od 01 – 15. lipnja 2023. godine.

U drugi krug kvalifikacijskog natjecanja će se plasirati 100 najboljih kandidata iz prvog kruga, koji su imali najveći broj točnih odgovora i najkraće provedeno vrijeme za rješavanje testa.

Svi kandidati koji se plasiraju u 100 najboljih iz prvog kruga kvalifikacijskog natjecanja će dobiti obavijest o vremenu održavanja drugog kruga kvalifikacijskog online natjecanja.

Jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Svakodnevno bilježimo značajan porast broja oboljelih od melanoma

Melanom je najsmrtonosniji oblik raka kože, a izloženost suncu jedan je od glavnih uzroka njegova razvoja. Od zaštite do otkrivanja, svi mi imamo moć preuzeti kontrolu nad našim rizikom od raka kože, upozoravaju liječnici. Koliko je važno otkriti bolest navrijeme, koje su mogućnosti izlječenja, kako pravilno čuvati kožu, za Večernji […]

Pretplatite se