SVJETSKA, A NAŠA – MISS HRVATSKE 2023. TOMISLAVA DUKIĆ

admin
0 0
Read Time:38 Second

U Tomislavgrad je stigla novo okrunjena Miss Hrvatske Tomislava Dukić. Svečani doček uz vatromet i pjesmu priredili su joj sumještani u rodnom selu Brišniku.

Uz pjesme duvanjskog tamburaškoga sastava „Merak“ i širokobriješkoga etno sastava Sinovi Hercegovine priređen je i vatromet, cvijeće, a Toma, kako ju zovu odmilja, nije mogla sakriti svoje oduševljenje.

Medijski pokrovitelj dočeka Miss Hrvatske Tomislave Dukić u Tomislavgradu bila je upravo PROTV. Tomislava je s nama podijelila neke od najzanimljivijih trenutaka sa natjecanja a ističe kako su to prilike da se steknu nova prijateljstva.

Podsjetimo Tomislava Dukić pobijedila je na Miss dijaspore koji se održao u Tomislavgradu a pobjedom na izboru za Miss Hrvatske predstavljati će Hrvatsku na Izboru za Miss 2025.godine. Više u prilogu:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Obilježena 30. obljetnica Bijelog puta

Hrvatska katolička misija Zürich organizirala je obilježavanje 30. obljetnice Humanitarne akcije Bijeli put za Novu Bilu u dvorani crkve sv. Felixa i Regule u srijedu 6. prosinca 2023. Jedan od organizatora Bijelog puta fra Iko Skoko, a sada misionar u HKM Zürichu, pozdravio je sve nazočne i iznio nekoliko detalja o počecima Bijelog puta. Zatim […]

Pretplatite se