U BiH idućih dana kiša i visoke temperature za ovo doba godine

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second


Danas se u našoj zemlji očekuje pretežno oblačno vrijeme s kišom u većini područja. Više padalina u Hercegovini i na jugozapadu Bosne. Poslije podne ili tokom noći postepeni prestanak padalina.

Vjetar slab do umjeren istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od 4 do 10, na jugu do 14, a dnevna od 6 do 12, na jugu do 16 Celzija.

U Sarajevu oblačno vrijeme sa kišom. Jutarnja temperatura oko 6, a dnevna oko 9 stupnjeva.

U ponedjeljak će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme, uz postepeno razvedravanje tokom dana. U jutarnjim satima po kotlinama Bosne i uz riječne tokove se očekuje magla. Ponegdje u Hercegovini i na jugozapadu Bosne je povremeno moguća slaba kiša. Jutarnja temperatura od 4 do 10, na jugu do 13, a dnevna od 9 do 15, na jugu do 17 stupnjeva.

U utorak se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa kišom u većem dijelu zemlje. Jutarnja temperatura od 3 do 9, na jugu do 12, a dnevna od 8 do 13, na jugu do 16 stupnjeva.

Za srijedu se prognozira oblačno vrijeme sa kišom. Jutarnja temperatura od 4 do 10, na jugu do 12, a dnevna od 8 do 14, na jugu do 16 stupnjeva.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Postoji problem koji Dalić mora riješiti: Dva igrača sad moraju dati više, to je ključ

Mihael Mikić desetak je godina igrao u Japanu. S većinom najboljih japanskih reprezentativaca Mika se susretao u svojoj karijeri, s nekima je i igrao. O reprezentaciji s Dalekog istoka sljedećih će dana biti ispisani nebrojeni novinski stupci. Protivnik Hrvatske u osmini finala Svjetskog prvenstva jedno je od najugodnijih iznenađenja turnira […]

Pretplatite se