Danas u BiH oblačno vrijeme, poslijepodne kiša i pljuskovi

admin
0 0
Read Time:31 Second

U Bosni Hercegovini se danas očekuje pretežito oblačno vrijeme. Prijepodne lokalni pljuskovi su mogući u Hercegovini i na sjeverozapadu Bosne. Poslijepodne i tijekom noći kiša i pljuskovi ponegdje praćeni grmljavina se očekuju u većem dijelu zemlje.
Vjetar slab do umjeren južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 8 do 14, na jugu do 16, a dnevna od 12 do 18, na sjeveru i sjeveroistoku Bosne do 22 stupnja.
U Sarajevu će biti pretežito oblačno vrijeme. Tijekom poslijepodneva i u večernjim satima se očekuju kiša i lokalni pljuskovi. Jutarnja temperatura oko 9, a dnevna oko 18 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Završena desetodnevna manifestacija 31. obljetnice obrane Livna

Desetodnevna manifestacija obilježavanja 31. obljetnice obrane Livna, koja je otpočela 13. travnja obilaskom sektora livanjske bojišnice a zatim nastavljena nizom kulturnih, športskih i obrazovnih programa, danas je završena Svečanom sjednicom Gradskog vijeća Livna kojoj je prethodila sveta misa u crkvi Svih svetih u Livnu nakon čega je kroz središte grada […]

Pretplatite se