Akcija SIPA-e u Grudama i Ljubuškom, uhićena jedna osoba

admin
0 0
Read Time:44 Second

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) u utorak su na području Gruda i Ljubuškog realizirali operativnu akciju ”Derbi 2” u kojoj je uhićena jedna osoba.

U okviru akcije izvršeni su pretresi stambenih objekata i pokretnih stvari na jednoj lokaciji i privremeno oduzimanje dokumentacije na dvije lokacije, zbog postojanja osnova sumnje da je počinjeno kazneno djelo ”Odavanje službene tajne” u vezi s kaznenim djelom ”Zloupotreba položaja ili ovlasti” propisana Kaznenim zakonom Federacije Bosne i Hercegovine.

Slobode je lišena jedna osoba, koja će biti prebačena u prostorije SIPA-e radi kriminalističke obrade i ispitivanja u svojstvu osumnjičenog.

Prilikom pretresa otkrivena je i privremeno oduzeta dokumentacija koja može poslužiti kao dokaz u kaznenom postupku.

Navedene aktivnosti realizirane su po nalogu Općinskog suda u Ljubuškom i pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke, a u suradnji s Ministarstvom unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke, priopćeno je iz SIPA-e.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Pogledajte što ćete uskoro moći napraviti na WhatsAppu: Ovo bi mogla postati jedna od najpopularnijih opcija na platformi

WhatsApp je tijekom posljednjih mjeseci predstavio različite nove opcije, no čini se kako bi ova mogla biti jedna od najkorištenijih. Početkom prošlog mjeseca pisali smo o novoj opciji koju priprema WhatsApp, a koja će omogućiti dodatnu zaštitu najtajnijih razgovora korisnika, odnosno chatova za koje ne želite da ih se itko […]

Pretplatite se