Ovo ljeto vas očekuju paprene cijene parkinga na Makarskoj rivijeri

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 19 Second

Grad Makarska vrijeme naplate povećava u ljeti i to od 6 sati do 2 sata iza ponoći. Ljetni period period traje od 1. lipnja do 30. rujna.

Ukoliko idete na ljetovanje neizostavan dio je plaćanje parkinga. Ako ste ovo ljeto planirali ići na Makarsku rivijeru, pripremite se i napunite novčanik. Cijene su otišle u nebo. Makarska Grad Makarska vrijeme naplate povećava u ljeti, i to od 6 sati do 2 sata iza ponoći. Ljetni period period traje od 1.lipnja do 30.rujna Dakle, u prvoj zoni sat parkiranja ljeti će koštati četiri eura dnevno, dok je do sada sat vremena parkiranja na tom području ljeti koštao cca 2.50 eura. U drugoj zoni sat parkiranja koštat će ljeti 2 eura dnevno. U trećoj zoni, parkiranje će se ljeti po satu plaćati jedan euro ili 12 eura dnevno.

Baška Voda
Općina Baška Voda donijela je odluku o novim cijenama. Cijena jednog sata u prvoj zoni iznosit će u sezoni čak 3,5 eura. Ljetni period traje od 1.lipnja do 30.rujna, a parking se naplaćuje od 7 do 23 sata. U drugoj zoni cijena je 2,5 eura, a u trećoj se naplaćuje 2 eura. Treća zona obuhvaća Dječje selo, Bratuš, Krvavicu, Bast i Topiće.

Tučepi
Ako se odlučite otići u Tučepi i parkirati u centru tj na “Lučici” cijena parkinga iznosi 1,33 eura po satu. Parking se naplaćuje u periodu od 1. lipnja do 31. listopada.

Podgora
Podgora je od ostalih mjesta među jeftinijima. Sat parkinga naplaćuje se 2 eura. U Igranima cijena parkinga po satu iznosi 1. 5 eura.

Bljesak.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Poskupljuju cigarete u BiH: Ovo su nove cijene

Foto: Pixabay.com Uprava za neizravno oporezivanje BiH dobila je nove cijene cigareta, a koje će važiti od 1. lipnja. – Mostarska poslovnica Ataco proslijedila je UIO i spisak maloprodajnih cijena cigareta za pet vrsta cigareta koje će biti u primjeni od početka idućeg mjeseca – priopćeno je iz UNO. Tako […]

Pretplatite se