Hercegovačka vina oduševila na Zagreb VINOcom-u

Domagoj
0 0
Read Time:37 Second

Hercegovačka vida odlično su prihvaćena na ovogodišnjem Zagreb VINOcom u glavnom gradu Hrvatske. Radi se o međunarodnom festivalu vina i kulinarstva koji se održava po 15. put.

Prestižni festival se i ove godine održao u renomiranom zagrebačkom hotelu ”Esplanade” u Zagrebu, gdje je više od 70 izlagača vina i kulinarstva predstavljalo svoje najbolje proizvode.

”Posebno smo ponosni na naše vinare koji su prezentirali svoja vina, koja su bila odlično prihvaćena od publike, te na taj način napravili promociju Hercegovine kao vinske regije” poručio je Andrija Vasilj iz tvrtke ”Carska Vina Grgo Vasilj” iz Međugorja.

”Festival je bio uspješan i svi ljubitelji vinske kapljice su bili oduševljeni našim vinima. Uručili smo poziv prisutnima da posjete Hercegovinu, naše vinarije i Vinsku Cestu”, dodao je Vasilj.

Vrisak.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

WhatsApp uvodi glasovne statuse

Nove značajke ne prestaju pristizati na WhatsApp, a ovoga su puta jedan novitet dobili beta testeri aplikacije za iOS i Android. Riječ je, naime, o mogućnosti postavljanja glasovnih statusa do 30 sekundi, koja bi korisnicima trebala pružati još jedan način da se kreativno izraze. Prema snimku zaslona kojeg je objavio […]

Pretplatite se