Plivačici Lani Pudar uručena diplomatska putovnica

admin
0 0
Read Time:39 Second

Najboljoj bh. plivačici Lani Pudar, diplomatsku putovnicu je uručila Bisera Turković; zamjenica predsjedavajućeg Vijeća ministara i ministrica vanjskih poslova BiH.

Ministrica Turković je istaknula zadovoljstvo jer je svečanost uručenja diplomatske putovnice mladoj bh. sportašici organizirana u obnovljenom i prelijepom atriju Ministarstva vanjskih poslova BiH.

Mostarka Lana (16) je posljednjih mjeseci, na tri velika međunarodna natjecanja osvojila ukupno sedam medalja, od čega pet zlatnih.

Lana Pudar izrazila je zahvalnost ministrici Turković na dodjeljivanju diplomatske putovnice i podršci njenom dosadašnjem radu.

Diplomatska putovnica je posebna putna isprava koja se izdaje državnim predstavnicima i drugim osobama kojima je priznat diplomatski status u cilju zaštite i dokazivnja diplomatskog statusa. Diplomatska putovnica izdaje se i osobama koje ne rade u diplomatskoj službi, ali se njihovi zadatci više ili manje izjednačuju sa zadatcima diplomatskog osoblja u užem smislu. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Škola crtanja i slikanja u Tomislavgradu

Kulturno informativni centar Tomislavgrad u suradnji s akademskim slikaricama Nikolinom Leutar i Josipom Ćosić organizira školu crtanja i slikanja u prostorijama KIC-a. ja Škola će se odvijati u 3 grupe. Rok prijave je do 23. rujna 2022. Dodatne informacije i prijave: Nikolina: 063 278 141 Josipa: 063 005 921

Pretplatite se