Jim Caviezel posjetio Udrugu ‘Susret’

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second


Foto:Općina Čitluk

Proslavljeni hollywoodski glumac Jim Caviezel posjetio je u nedjelju Udrugu ”Susret” tijekom svog boravka na području općine Čitluk.

U njegovoj pratnji tijekom posjeta bili su supruga Kerri, troje djece i prijatelji.

Dragica Jerkić i Ivo Bevanda, članovi rukovodstva Udruge ”Susret” su obitelj Caviezel upoznali s aktivnostima spomenute udruge te su zajedno obišli prostorije u kojima udruga egzistira, kao i nedavno izgrađeni senzorni park.

Jim Caviezel sa članovima obitelji proveo je ugodne trenutke u druženju s članovima udruge, nakon kojeg je bio pun pozitivnih dojmova, zbog čega je rekao kako će rado ponovno posjetiti djecu s poteškoćama u razvoju koja su ga srdačno dočekala u svom lijepo uređenom sjedištu u Potpolju, objavila je Općina Čitluk.

”Vjerujem da nema osobe koja nije čula za Jima Caviezela. U ime svih roditelja i članova Udruge ‘Susret’ zahvaljujem na posjetu. Mogu samo reći da nam je ovo veliki poticaj za daljnji rad”, rekao je dopredsjednik Udruge roditelja i prijatelja djece s posebnim potrebama ”Susret” Ivo Bevanda.

Proslavljeni glumac nebrojno puta je istaknuo kako Međugorje ima posebnu ulogu u njegovom životu te da mu je mjesto mira i molitve promijenilo život. Caviezel je krajem svibnja sudjelovao na velikom duhovnom događaju ”Progledaj srcem“”koji je održan u zagrebačkoj Areni.

FENA

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

BiH: Lijepo vrijeme ćemo još dugo čekati

Na prostoru BiH, od 6 do 9. lipnja, i dalje nema stabilizacije vremenskih prilika. Kiša, kraći, ne rijetko i obilni pljuskovi kao i povremena grmljavina praćena gradom mogući su i sljedećih deset dana. Kako je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH priopćeno, iako su padaline u navedenom razdoblju izvjesne, kiša će […]

Pretplatite se