Počeo ‘Vils ultramaraton’ u Sarajevu

admin
0 0
Read Time:34 Second

SARAJEVO, 7. rujna – U Sarajevu je jutros počelo drugog izdanje međunarodne cestovne trke “Vils ultramaraton” na kojoj će se trčati najduže vremenske dionice.

Danas je, s početkom u 9.00 sati, na Vilsonovom šetalištu (između mostova “Suade i Olge” i “Vodoprivreda”) počela utka oko 120 ultramaratonaca ili trkača koji to žele postati.

Takmičenje je organizirano u tri discipline: utrka na 6, 12 i 24 sati, najavljeno je iz Udruženja Dečki u plavom koje organizuje maraton.

Darko Lončar iz tog udruženja izjavio je da je, nakon uspješnog premijernog izdanja, “Vils ultramaraton” prepoznat kao ultramaratonska utrka sa najviše potencijala za daljnji razvoj i sa tendencijom da postane najbolja regionalna ultramaratonska utrka.

FENA Foto: Almir Razić

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

BiH se preko Hrvatske uključuje na europske cestovne i željezničke koridore

Tijekom nedavnog posjeta Bosni i Hercegovini potpredsjednika Vlade i ministra mora, prometa i infrastrukture Republike Hrvatske Olega Butkovića potpisan je sporazum o rekonstrukciji mosta Brčko – Gunja, ali i najavljeno snažno prometno povezivanje dviju zemalja. Neki projekti već su pokrenuti i vrlo brzo će se vidjeti rezultati zajedničkog rada. Već […]

Pretplatite se