Uloga Dražena Petrovića pripala mladom Ljubušaku

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second


Foto: Instagram

Mladi glumac iz Ljubuškog Domagoj Nižić bio je isprva šokiran kad je saznao da je dobio ulogu, a požrtvovnost i odricanje Nižićeve su prve asocijacije na Dražena Petrovića

Trideset godina prošlo je od smrti košarkaške legende Dražena Petrovića, a njegov lik uskoro bi trebao oživjeti na velikom platnu. Pod redateljskom palicom Danila Šerbedžije i prema scenariju Ivana Turkovića-Krnjaka snima se film “Nešto jače od mene – priča o Draženu Petroviću” u kojem će lik neprežaljenog ‘košarkaškog Mozarta’ utjeloviti mladi glumac rodom iz Ljubuškog Domagoj Nižić (25) koji je glumačku akademiju završio u Sarajevu.

Kada je saznao da će utjeloviti košarkaškog Mozarta bio je u trgovini u Ljubuškom, a prva reakcija bila je šok, ali i zadovoljstvo. Požrtvovnost i odricanje Nižićeve su prve asocijacije na Dražena Petrovića.

– Primjer je čovjeka za sve mlade ne samo sportaše, nego i ljude kako treba živjeti život i kako uz odricanje dolazi i velika odgovornost uz koju dolazi i velika ljepota. Mislim da je on tu ljepotu ostavio svima nama. To nasljeđe koje svi trebamo nastaviti živjeti generacijama – rekao je Nižić za RTL i dodao da se kao glumac i bivši odbojkaš i košarkaš trudi slijediti primjer takvih osoba.

Vecernji.hr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Otkazani letovi iz Mostara za Italiju

Letovi za Forli u Italiji počeli su 7. travnja 2023. , a planirani su do 24. listopada 2023., sa zrakoplovom ATR72 kapaciteta 68 mjesta. No, sad je izgleda sve otkazano. “U ovom trenutku nema predviđenih letova za Mostar”, potvrdila je za Bljesak.info zrakoplovna kompanija AeroItalia iako je prije nekoliko mjeseci […]

Pretplatite se