Hrvatska upisala poraz u Cardiffu

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

U nedjelju, 15. listopada je u kvalifikacijskoj utakmici skupine D za Euro 2024 Hrvatska poklekla i pred Walesom u gostujućoj utakmici u Cardiffu.

Prvo poluvrijeme prošlo je bez golova, iako je Wales pokazao zube već u prvom dijelu.

U 47. minuti vodi Wales, zabili su odmah na početku drugog dijela. Harry Wilson dobio je sjajnu loptu Brooksa preko hrvatske obrane i postigao zgoditak za 1:0.

Ništa se pretjerano nije promijenilo u igri hrvatske reprezentacije nakon gola. Drži se lopta, ali ne stvara se nikakva šansa dok Velšani izgledaju kao da bi mogli još koji put pobjeći u kontru.

Nažalost, to se i ostvarilo u 60. minuti Daniel James, koji je tek ušao, odlično je ubacio na peterac, a Harry Wilson se ubacio ispred Vide i  glavom prebacio loptu u drugi kut za ogromnu prednost Velšana.

Nakon predivne prilike Belje koja nažalost nije realizirana, u 75. minuti Modrić je ubacio iz kornera, Moore je nesvjesno prebacio idealno na drugu stativu gdje je Mario Pašalić glavom zabio za 2:1.

Nakon gola Pašalića, Hrvatska je stisnula što je i pokazala brojnim prilikama, ali se do sudačke nadoknade ništa ne realizira. Velika prilika u 91. minuti blokirana je obranom golmana Walesa.

jabuka.tv Foto: PIXSELL

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

PREDAVANJE STRADANJA HRVATA U DRUGOM SVJETSKOM RATU

U kino dvorani franjevačkog samostana na Šćitu održano je predavanje Romana Leljka poznatog slovenskog istražitelja jugo komunističkih zločina nakon završetka II svjetskog rata. Tema predavanja je bila stradanje Hrvata u II svjetskom ratu s posebnim naglaskom na stradanje Ramljaka. Više u prilogu: PROTV

Pretplatite se