ČITAJU LI DUVNJACI KNJIGE

admin
0 0
Read Time:45 Second

Voljeli knjige ili ne sigurno ste pročitali neke od naslova koje su prošle generacije. Za ne koji vole čitati ljepšeg mjesta od knjižnice nema. A mi smo provjerili što se sve krije u Gradskoj knjižnici u Tomislavgradu.

Ova knjižnica ima različite književnosti na svojim policama od dječje, južnoslavenske, svjetske, engleske, španjolske, njemačke književnosti te stručne literature iz povijesti, zemljopisa, religije, prava, ekonomije, psihologije, sociologije, rječnike, enciklopedije i mnoge druge.

Ova knjižnica također ima i  zavičajnu zbirku gdje se prikupljaju i čuvaju knjige autora iz Tomislavgrada.

Knjižničarka Gradske knjižnice Tomislavgrad Mahira Isak provela nas je kroz knjižnicu i ispričala nam što članovi knjižnice najčešće čitaju te koje su najčitanije knjige.

O nekim budućim planovima za Gradsku knjižnicu i tome koliko Duvnjaci imaju naviku čitanja knjiga pitali smo Danijelu Papić, ravnateljicu Kulturno – informativnog centra pod kojim ova knjižnica djeluje. Više u prilogu:

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Ova zadarska osnovna škola je rasadnik uspješnih sportaša, evo tko je sve išao u nju

UČENICI i djelatnici jedne zadarske osnovne škole s posebnim zanimanjem prate nastupe hrvatskih rukometaša na Europskom prvenstvu. Jedan od istaknutih igrača u reprezentaciji njihov je bivši učenik – Luka Lovre Klarica pohađao je Osnovnu školu Šimuna Kožičića Benje od prvog do osmog razreda. I to sve skupa ne bi bilo […]

Pretplatite se