Bjegunac skočio u Neretvu, sudski policajac koji je trčao za njim povrijeđen

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

U Mostaru se danas prijepodne dogodio dramatičan slučaj kada je nakon potjere za Muhamedom A., povrijeđen sudski policajac na lokaciji Mejdan u blizini Arhiva Hercegovačko-neretvanske županije, saznaje portal “Avaza”.

Prema dosadašnjim informacijama, Muhamed A. je pobjegao sudskoj policiji, navodno, iz zgrade Općinskog suda Mostar, nakon čega su se oni dali u potjeru za njim.

Policajac se poskliznuo s litice

Bjegunac je protrčao kroz dvorište Arhiva, a nakon što je došao do obale Neretve skočio je u rijeku te je prema nepotvrđenim informacijama s lica mjesta uspio isplivati.

Kako je potvrđeno za portal “Avaza” iz MUP-a Hercegovačko-neretvanke županije,jedan od sudskih policajaca se u tom trenutku poskliznuo s litice prema obali, ali se, nasreću, uspio zaustaviti na obali te ga je s težim povredama ekipa Hitne pomoći odvezla do bolnice.

Poznat policiji

Mostarska policija je na licu mjesta i trenutno se poduzimaju sve neophodne radnje.

Muhamed A. je, inače, odranije poznat policiji po vršenju raznih krivičnih djela, a navodno, nedavno je promijenio i prezime.

Iz Sudske policije Federacije BiH je za portal “Avaza” rečeno da će se uskoro o ovom događaju oglasiti priopćenjem za javnost.

Ubrzo je pronađen

Pronađen je i uhićen Muhameda A., koji je pobjegao iz zgrade Županijskog suda Mostar, doznaje portal Bljesak.info.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Muškarac iz BiH govori preko 70 jezika, divi mu se svijet

​Muhamed Mešić rodom iz Tuzle, pravi je fenomen, ima 39 godina, a govori više od 70 jezika. Sa samo 16 godina došao je na funkciju gradskog odbornika. Dobitnik je i prestižne nagrade “Brainswork Make a Difference Award” 2010. godine u Beču. Do sada je radio u preko 20 zemalja na […]

Pretplatite se