Tomislavgrad: Župne obavijesti – u četvrtak Tijelovo – procesija kroz grad poslije pučke svete mise

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

Sljedeća nedjelja je Deveta nedjelja kroz godinu. Raspored svetih misa: Tomislavgrad u 7:30, 9:00 i 18:00 sati; Stipanići u 10:00, Kovači i Širokovcu u 11:00 sati. U Tomislavgradu neće biti svete mise u 10:30, kao niti u 12 sati.

Blagoslov polja je na Karauli u 11 sati.

U četvrtak je zapovjedna svetkovina Presvetog Tijela i Krvi Kristove, Tijelovo. Svete mise u našoj župi su: Tomislavgrad u 7:30, 10:30 i 18:00 sati; na filijalama u 9:00 sati. Poslije pučke svete mise u 10:30 sati, bit će  svečana procesija s Presvetim Oltarskim Sakramentom kroz naš grad. Posebno pozivamo ovogodišnje prvopričesnike da sudjeluju u procesiji. Budući da je taj četvrtak ujedno i zadnji u mjesecu imat ćemo cjelonoćno klanjanje Isusu u Presvetom Oltarskom sakramentu. To je prilika da Tijelovo bude doista dan molitve za našu župu.

Pobožnost svetom Anti je u utorak.

Svibanjska pobožnost se nastavlja u svim našim crkvama.

Ženidbeni navještaj:

Ivan Sabljić iz Tomislavgrada, sin Ilije i Ružice r. Bilić, i Ružica Krišto iz Eminova Sela, kći Zdravka i Zdravke r. Madunić.

Davor Đikić iz Tomislavgrada, sin Krune i Tonke r. Dilber, i Ivana Cvitković, iz Ilića, Mostar, kći Andrije i Stanislave r. Ćulanić.

Župni listić prelistajte na linku ispod:

ŽUPNI LISTIĆ

Tomislavcity

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Pripremite kišobran za naredne dane, pljuskovi i grmljavina svaki dan

Danas se u našoj zemlji očekuje pretežito oblačno vrijeme s kišom i pljuskovima s grmljavinom. Jutarnja temperatura zraka od 12 do 18, a dnevna od 16 do 22, na jugu i sjeveroistoku zemlje do 24 °C. U Bosni se lokalno očekuju jači pljuskovi uz slab vjetar, većinom sjeverni i sjeveroistočni. […]

Pretplatite se