Otkazani letovi iz Mostara za Italiju

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

Letovi za Forli u Italiji počeli su 7. travnja 2023. , a planirani su do 24. listopada 2023., sa zrakoplovom ATR72 kapaciteta 68 mjesta. No, sad je izgleda sve otkazano.

“U ovom trenutku nema predviđenih letova za Mostar”, potvrdila je za Bljesak.info zrakoplovna kompanija AeroItalia iako je prije nekoliko mjeseci službeno objavljeno da će se Zračna luka Mostar povezati redovnom linijom s talijanskim gradom Forli u blizini Bologne. Ta priča je kako se čini propala.
Letove je trebala obavljati zrakoplovna kompanija AeroItalia, a polasci iz Mostara su trebali biti svakog utorka i petka u 09:10 h. Kako smo i sami provjerili, na službenoj stranici avio kompanije AeroItalia ne postoje letove na relaciji Mostar- Forli.

Let bio poveznica za dalje
Inače, na ovu informaciju o otkazivanju letova, ukazala je čitateljica, koja je poslala pismo razočarana navedenim otkazivanjima.

Pišem Vam da bi upoznala građane Mostara s dezinformacijama koje širi naš Grad zajedno sa aerodromom Mostar i izbjegli neugodnosti i troškove koje sam ja doživjela. Obradovana informacijom da ovo ljeto možemo konačno putovati iz Mostara kako tvrdi menadžment našeg aerodroma, koji plaće ima zahvaljujući građanima ove države, puna entuzijazma u nedjelju, 07.06.2023 odlučim kupiti dvije karte na relaciji Mostar-Forli-Mostar, i onda još dvije karte za konačnu destinaciju jer je let za Forli bio samo poveznica za dalje, upravo onako kako direktor i Grad uporno govore kad pričaju o ovim čuvenim letovima iz Mostara, piše čitateljica.

Jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Evo koliku biste mirovinu imali da u Njemačkoj radite pet godina

Tko je pet godina uplaćivao u mirovinski fond, kasnije će dobiti zakonsku mirovinu. Ali koliko će iznositi ako ostane s tako malo godina? Ne dobivaju svi zakonski propisanu mirovinu. Samo oni koji su ispunili tzv. razdoblje čekanja ili minimalni staž osiguranja dobivat će mjesečne transfere njemačkog mirovinskog osiguranja u starosti. […]

Pretplatite se