Večer folklora i tradicijskih običaja u Tomislavgradu

admin
0 0
Read Time:30 Second

U sklopu manifestacije “Dani sv. Nikole Tavelića” u Tomislavgradu je u četvrtak ispred tomislavgradske spomen-bazilike održana večer folklora i tradicijskih običaja.

Prije početka festivala članove folklornih društava koji su sudjelovali u programu pozdravio je voditelj programa fra Jozo Radoš Đoka, poznati tomislavgradski humanist.

Posjetitelji su mogli uživati u tradicionalnim plesovima, kolima i slušati napjeve u izvođenju HKUD Crvenice Tomislavgrad, Hrvatske duvanjske baštine Tomislavgrad, KUD Tribanj – Župa Bila (Livno), izvorne pjevačke skupina sv. Anto iz Busovače, HKUD Brotnjo iz Čitluka, HKUD fra Karlo Kujundžić iz Brestovskoga te u nastupu guslara Bogdana Kovačevića iz Srđana kod Tomislavgrad.

FENA

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Uvezana elektronska naplata cestarine između FBiH i Hrvatske

S ciljem realizacije pogodnosti za korisnike autoceste u petak je u Zagrebu održan sastanak između predstavnika JP Autoceste FBiH i predstavnika Hrvatskih autocesta d.o.o. na kojem je postignut dogovor oko uvezivanja elektronske naplate cestarine s ciljem unaprjeđenja kvalitete usluga na zadovoljstvo krajnjih korisnika. Jedna od važnih novina jeste mogućnost prolazaka […]

Pretplatite se