FOTO Danijel Subašić u suzama izašao u 24. minuti i oprostio se od nogometa uz ovacije Poljuda

admin
0 0
Read Time:48 Second

Branio je 24 minute, a onda napustio teren. Inače, broj 24 nosio je njegov veliki prijatelj, tragično stradali nogometaš Hrvoje Ćustić.
Vratar Hajduka i bivši hrvatski reprezentativac Danijel Subašić danas se oprostio od nogometa u utakmici protiv Šibenika na Poljudu.
Treći vratar Hajduka zbog toga je danas dobio priliku među vratnicama i dobio kapetansku traku.


Foto:Miroslav Lelas/Pixsell

Velika karijera
Ovaj legendarni vratar u listopadu će navršiti 39 godina, u Hajduku je igrao u dva navrata, prvo od 2008. do 2012. godine, nakon čega je otišao u Monaco, s kojim je bio i francuski prvak 2017. godine. Štoviše, u sezoni trijumfa Monaca proglašen je i za najboljeg vratara francuske lige. U Split se vratio u drugom navratu u jesen 2021. godine.
Subašić je čuda radio na SP-u u Rusiji, kada je bio jedan od glavnih aktera u osvajanju srebra s Hrvatskom. Briljirao je sjajnim obranama, skidao penale te uvelike zadužio nogometni svijet.

Vecernji.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

VIDEO/Drama na Veležu: Žena iz Hrvatske visi na stijenama, spasioci je pokušavaju izvući

Foto: Dnevni avaz U tijeku je akcija spašavanja žene s planine Velež u kojoj sudjeluje velik broj stanica iz GSS-aBiH i sedam pripadnika GSS-a Prenj. Nakon neuspješnih pokušaja helikoptera, pripadnici GSS-a stigli su do povrijeđene državljanke Hrvatske na Veležu Pokušat će je spustiti vertikalno niz planinu u specijalnim nosilima. Na […]

Pretplatite se