Ivan Dodig i Marin Čilić pobjedom otvorili nastup u Parizu

admin
0 0
Read Time:45 Second

Hrvatski tenisači Marin Čilić i Ivan Dodig uspješno su otvorili nastup na prestižnom dvoranskom Masters 1000 turniru u Parizu, gdje su u prvom kolu savladali argentinski par Maxim Gonzalez i Andres Molteni rezultatom 7:5, 6:4.

U dinamičnom prvom setu, Čilić i Dodig su dva puta vodili s break prednosti (3:1 i 5:3), no Argentinci su uspjeli izjednačiti na 3:3 i 5:5. Ipak, kod ključnog rezultata 5:5, hrvatski dvojac je preokrenuo situaciju, osvojivši dva gema u nizu i zaključivši set u svoju korist.

Drugi set bio je mirniji u pogledu prilika za break, a presudni trenutak dogodio se kod rezultata 3:3, kada su Čilić i Dodig ponovno pokazali čvrstoću i mirnoću. Osigurali su break, a zatim i pobjedu u svom prvom pariškom meču. U idućem kolu suočit će se s Fincem Harrijem Heliovaaraom i Britancem Henryjem Pattenom, spremni za još jedan izazov.

 

 

Hercegovina.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Susret u Jablanici: Potrebna pomoć s viših razina vlasti

Premijer Federacije BiH Nermin Nikšić sastao se danas u sjedištu Vlade Federacije BiH u Sarajevu sa načelnikom Općine Jablanica Damirom Šabanovićem. Načelnik Šabanović informirao je premijera Nikšića o trenutnoj situaciji na području Jablanice nakon prirodne katastrofe koja je osim ogromne materijalne štete odnijela i brojne ljudske živote. Nakon okončane sjednice […]

Pretplatite se