Hrvatska nogometna reprezentacija večeras igra protiv Danske

admin
0 0
Read Time:48 Second

HRVATSKA od 20:45 na Maksimiru igra utakmicu petog, pretposljednjeg kola grupne faze Lige nacija protiv Danske. To je jedan od najvažnijih mečeva reprezentacije posljednjih godina.

Tri dana nakon večerašnje utakmice Hrvatskoj ostaje još Austrija u Beču, a dva kola prije kraja Hrvatska drži drugo mjesto u skupini s dva boda zaostatka za vodećom Danskom i velikom šansom da se domogne prvog mjesta i plasira na završnicu četiri najbolje ekipe Lige nacija, što aktualnom vice-prvaku svijeta nije uspjelo u četiri godine koliko se igra ovo natjecanje

Osim za što bolji plasman u Ligi nacija i igranje final foura, utakmica protiv Danske je ključna i za određivanje jakosnih šešira za predstojeći ždrijeb kvalifikacija za Europsko prvenstvo koje će se 2024. godine igrati u Njemačkoj.

Samo ako pobijedi Dansku, Hrvatska će u zadnjem kolu kod Austrije sama odlučivati o odlasku na Final Four. U tom slučaju bi je sa završnice jedino izbacio poraz u Beču, uz istovremenu pobjedu Danske protiv Francuza.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Europski tjedan mobinosti, Mostar 2022.

Europski tjedan mobilnosti je europska inicijativa nastala s ciljem poticanja malih i velikih gradova na uvođenje i promicanje održivih prijevoznih sredstava i pozivanje ljudi da iskušaju alternative vožnji automobilom.   Grad Mostar po prvi put je formalno registriran na stranici European mobility week (Europski tjedan mobilnosti), te će u suradnji […]

Pretplatite se